Vihdin Keskusta tukee Eerikki Viljasta kansanedustaja ehdokkaaksi

Vihdin Keskusta tukee Eerikki Viljasta kansanedustajaksi

Keskustan Vihdin kuntayhdistys on vuosikokouksessa 16.3.2022 päättänyt yksimielisesti esittää vuoden 2023 eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi Eerikki Viljasta

Lue lisää paikallislehden verkkosivuilta.

Tiedote:

Keskustan Vihdin kuntayhdistys on vuosikokouksessa 16.3.2022 päättänyt yksimielisesti esittää vuoden 2023 eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi Eerikki Viljasta.

Viljasesta koko Uusimaa ja Vihti saa asiantuntevan ja osaavan päätöksentekijän, jolla on sekä paikallistuntemusta, että näkemystä koko Uudenmaan kehittämisestä. Viljanen on vahvasti, mutta maltillisesti edistänyt alueen asioita.

Maatalousyrittäjänä toimivan Viljasen merkittävimmät luottamustoimet ovat tällä hetkellä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajuus. Vihdissä kunnanvaltuuston puheenjohtajuus ja MTK:n toiminnassa valtuuskunnan puheenjohtajuus. Yhteiskunnallisten asioiden lisäksi Viljanen toimii myös metsästyksen, kalastuksen ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa.

Vihdin Keskustan mielestä juuri nyt on erityisen tärkeää saada eduskuntaan henkilö, joka on jo yli 20 vuoden ajan puhunut ja toiminut kotimaisen ruuantuotannon, huoltovarmuuden ja turvallisuuden puolesta. Eerikki Viljanen on hyvin verkostoitunut ja kokenut vaikuttaja ajamaan uusmaalaisten asioita.

Mahdollinen jäsenäänestys Uudenmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaista käydään 8.-10.4.2022. Ehdokasvalinnat vahvistaa Keskustan Uudenmaan piirin yleiskokous myöhemmin vuoden 2022 aikana.

Kysy lisää info@vihdinkeskusta.fi