Meistä

Tervetuloa! Olet löytänyt tiesi Vihdin Keskustan, eli Keskustan Vihdin kuntayhdistys ry:n virallisille verkkosivuille. Toimintamme Vihdissä on käynnistynyt vuonna 1947. Olemme aktiivinen osa Suomen Keskusta rp:n laajaa toimintaverkostoa, keskittyen erityisesti Vihdin kunnan ja sen asukkaiden asioiden edistämiseen.

Keskustan arvot – valinnanvapaus, oikeudenmukaisuus, sivistys, yhteisöllisyys, paikallisuus ja tasapainoinen aluekehitys – ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Meidän visiomme

Vihdin keskustalaisia yhdistää visio ”Meidän Vihdistä” – huolenpitäjänä ja mahdollistajana. Me uskomme vahvaan ja elinvoimaiseen Vihtiin, jossa jokainen asukas voi nauttia toimivista arjen palveluista, turvallisesta ja monipuolisesta asumisympäristöstä, sekä laadukkaista koulutus- ja hoivapalveluista kaikenikäisille. Tavoitteemme on ylläpitää terveitä ja turvallisia toimitiloja, sekä edistää monipaikkaista arkea ja yrittäjyyttä.

Toimintamme

Vihdin Keskustan toiminta on monipuolista:

Paikallinen vaikuttaminen: Edistämme Keskustan arvoja ja tavoitteita Vihdin ja Länsi-Uudenmaan alueella, toimien aktiivisesti koko kunnan hyväksi eri luottamustehtävissä. Vihdin Keskustan tekemiin valtuustoaloitteisiin voit tutustua tässä linkissä.
Valtakunnallinen vaikuttaminen: Laajojen alueellisten ja valtakunnallisten verkostojen ansiosta vaikutamme monella eri politiikan tasolla ja pystymme tarjoamaan aktiivisille jäsenillemme vaikuttamisen paikkoja.
Vaalityö: Koemme tärkeänä, että voimme tukea paikallisia ehdokkaita vaaleissa. He ovat yhteisömme ääniä, jotka tuovat esille vihtiläisten tarpeita ja toiveita.
Järjestötoiminta: Järjestämme erilaisia tapahtumia ja kohtaamisia, joissa jäsenemme ja muut kiinnostuneet voivat kokoontua, keskustella ja oppia toisiltaan.
Osallistuminen ja kuuleminen: Tarjoamme yhteisön, jossa vihtiläiset voivat ilmaista mielipiteitään ja ehdotuksiaan, jotka ohjaavat toimintaamme ja politiikkaamme.

Liity Joukkoomme

Jos sinua kiinnostavat ajankohtaiset asiat, olet innokas vaikuttamaan paikallisyhteisön kehitykseen tai yksinkertaisesti etsit samanmielisten ihmisten seuraa, niin Vihdin Keskusta on juuri sinun paikkasi. Liity jäseneksemme ja tule osaksi yhteisöä, joka toimii paremman Vihdin puolesta.

Ota Yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta! Jos sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia tai haluat tietää lisää toiminnastamme, ota meihin yhteyttä info@vihdinkeskusta.fi tai ole yhteydessä meidän päättäjiin.