Vihdin Keskusta esittää Mikko Lasasta Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtajaksi

Vihdin Keskustan kuntayhdistys ry on syyskokouksessaan 2.10. päättänyt esittää Mikko Lasasta jatkokaudelle Keskustan Uudenmaan piiri ry:n varapuheenjohtajaksi kaudelle 2023. 

Mikko Lasanen on toiminut ensimmäistä kertaa Uudenmaan Keskustan varapuheenjohtajana kaudella 2022. Lasanen on 44 –vuotias perheenisä, diplomi-insinööri ja kunnanvaltuutettu Vihdistä. Hän toimii yksityisellä sektorilla tuotetietoarkkitehtina ja vapaa-aika kuluu pitkälti poliittisen toiminnan merkeissä. 

Poliittiset tehtävät Keskustan puoluehallituksen varajäsenenä ja Vihdin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana antavat näkökulmia myös puolueen piirin varapuheenjohtajana toimimiseen. 

– Toimintamme piirinä tulee olla eteenpäin katsovaa, houkuttelevaa ja kestävää. Tiedossa on piirin näkökulmasta tärkeä vuosi ja annan mielelläni oman panokseni käyttöön, Lasanen kommentoi omaa ehdokkuuttaan. 

– Mikko on tunnettu aktiivisena toimijana, joka usein nostaa esille vastuullisen taloudenhoidon ja yhdessä tekemisen. Hän on Vihdin Keskustan puheenjohtajana toimiessaan vienyt yhdistystä määrätietoisesti eteenpäin, toteuttaen laajan järjestöuudistuksen kunnassamme. Uskomme, että hänellä on paljon annettavaa myös piiritasolla, sanoo Vihdin Keskustan nykyinen puheenjohtaja Heidi Nordman. 

Vihdin Keskusta tukee Mikko Lasasta piirin varapuheenjohtajaksi yksimielisesti ja tulee esittämään häntä tehtävään Järvenpäässä 8.10. pidettävässä piirin syyskokouksessa.