Vihdin Keskusta lähtee 75-vuotisjuhlavuoteen lähipalveluita puolustaen

Vihdin Keskusta otti vahvan aloituksen vuoteen 2022 järjestäytymällä maanantaina 3.1.2022. Kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua niin aluevaaleista kuin paikallispolitiikastakin.

Hallituksen uutena puheenjohtajana aloitti Heidi Nordman ja sihteerinä Henrik Olin. Varapuheenjohtajana jatkaa kunnanvaltuutettu Pasi Saario. Muut hallituksen jäsenet ovat Jaana Sohlman, Tiina Kontio, Katriina Rauanmaa, Mikko Lasanen, Asko Autelo, Jim Engberg, Jouko Lindfors ja Markku Eurajoki. Hallituksen varajäseninä toimivat Susanna Tiirikainen, Tarja Tupala, Niko Rytsä, Pekka Viljanen, Paavo Muranen, Sari Metsäkivi, Arttu Lempinen ja Sirpa Nyman.

Alkanut vuosi on on yhdistykselle tärkeä. Aluevaalit, paikallispolitiikka, yhdistyksen 75-vuotisjuhlavuosi, seurakuntavaalit ja valmistautuminen eduskuntavaaleihin pitävät yhdistysväen kiireisenä. – Meillä on aktiivinen hallitusryhmä ja asiantuntevat aluevaaliehdokkaat, joten en hetkeäkään epäile, etteikö tästä kunnialla selvittäisi, toteaa uusi puheenjohtaja Heidi Nordman.

Vahvistamme lähipalveluja

Keskustan Vihdin kuntayhdistys edellyttää terveydenhuollon peruspalveluiden ja pelastustoimen säilyvän lähellä. Nummelan terveyskeskus, neuvolat ja muut peruspalvelut Vihdissä tulee turvata nyt ja tulevaisuudessa.

Nämä ovat asioita, joista aluevaltuustot päättävät ja siksi on tärkeää äänestää paikallisia ehdokkaita. Aluevaaleihin Vihdin Keskustalla on hyvä ja monipuolinen 14 ehdokkaan ehdokaslista. Kaikki ehdokkaat tukevat paikallisten terveys- ja turvallisuuspalveluiden säilymistä Vihdissä. Ennakkoäänestämään pääsee jo 12.-18.1.2022 ja varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022.