Pasi Saario

Olen Pasi Saario, 44-vuotias vihtiläinen. Olen perheellinen ja ”lapsellinen”; perheeseeni kuuluvat puolison lisäksi 2 tytärtä (10 ja 13 v.). Työskentelen kiertotalouden parissa, Kuusakoski Oy:ssä, avainasiakaspäällikkönä. Harrastan jalkapalloa, futsalia, salibandya, kuntosalia ja järjestötoimintaa.

Olen ollut mukana kunnallisissa luottamustehtävissä jo vuodesta 1997 alkaen ja kunnanvaltuutettu olen ollut vuodesta 2009 alkaen. Kokemusta on vuosien varrella karttunut mm. kunnanhallituksesta, nuorisolautakunnasta, liikuntalautakunnasta, kasvatus- ja koulutuslautakunnasta sekä kaavoitus- ja teknisestä lautakunnasta. Olen myös Keskustan valtuustoryhmän varapj. sekä Keskustan Vihdin kuntayhdistyksen varapj. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden lautamiehenä olen toiminut vuodesta 2017.

Vaaliteemat

Vapaus valita

Vihdin tulee olla hyvä paikka asua, elää, yrittää, tehdä työtä ja harrastaa. Vihdin tulee tarjota mahdollisuuksia muuttaa kuntaan tai kunnan sisällä joustavasti, eli tarjota kuntalaisille mahdollisuus valita asuinpaikkansa itse. Turhaa byrokratiaa tulee vähentää mm. rakennuslupa-asioissa. Maaseudulle haluaville tulee antaa tähän mahdollisuus ja tukea sitä käytettävissä olevin keinoin.

Vihti palvelee

Kunnan tulee tehdä kaikkensa, että uusien yritysten tulo Vihtiin on tulijoille mieluisa kokemus. Vihtiin asettumisen tulee olla helppoa ja mutkatonta. Myös Vihdissä jo toimivien yritysten kohtelun tulee olla ammattimaista ja joustavaa.