Paavo Muranen

Olen 52-vuotias 4-lapsisen perheen isä Jokikunnalta. Toista kertaa ehdolle sai lähtemään se, että mielestäni kyliä pitää arvostaa ja nähdä niiden elinvoimaisuus koko Vihdin etuna.
Kuluvana kautena olen toiminut varavaltuutettuna ja saanut kunnian osallistua varajäsenenä lasten ja nuorten lautakuntaan ja Hiiden Opiston johtokunnan työhön.

Pidän kiinni Vihtiläisestä pitovoimasta, joihin lukeutuu elinvoimaiset kylät ja eritoten niiden jo suomalaisittainkin harvinaiset kyläkoulut. Alakoululaisen nk. huolen pitää olla helmassa kiinni ja lapsilla on oikeus koulumatkaliikuntaan.
Pidän huolta Vihtiläisestä vetovoimasta ja sen esilletuomisesta vaihtoehdoksi urbaaniudelle. Tulen käyttämään otakantaa.fi hankkeita avoimen demokratian edistämiseksi.
Vaalin Vihtiläistä lumovoimaa, jota uutetaan ottautuneiden kuntalaistemme monipuolisista harrastuksista. Uskon, että jokaisella kuntalaisellamme voisi olla oma harrastus ikään katsomatta ja nyt Vihdissä koronan purkautuessa on aika taas aktivoitua!

sosiaalisessa mediassa

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException