Harri Hampori

Valtuutettumme Harri Hampori:
Olen Harri Hampori Vihtijärveltä jossa olen ikäni asunut. Asun omakotitalossa vaimo Annen ja poikani Henryn 19v kanssa. Harrastan vanhoja koneita, rakennuksien rakentamista ja remontointia. VPK.n vapaaehtoistyö on ollut harrastuksena jo yli 40v. Työkseni olen tehnyt rakennusalan töitä. Vuodesta 1990 olen ollut Vihdin kunnan palveluksessa kirvesmies, maanrakennus töitä tehden. 2004 lähtien olen ollut Vihdin veden tehtävissä jossa nyt Puhdistamomestarina Vihdin puhdistamolla. Olen kunnan työntekijänä jo kerkinyt useammatkin yt-neuvottelut nähdä, mutta mielestäni niillä ei ole koskaan mitään sen suurempaa säästöä ollut enemminkin vahinkoa kun hiljainen tieto häviää.

Vihdissä pitäisi vain seurata/suunnitella paremmin tulevat investoinnit, nyt lähes joka projektin budjetti ylitetään 20-30% mm. lentokenttä 200000€ Vihkon kentän kuivatus 660000 tais ylittyä saman jne…

Haja-asutusalueet pitäisi paremmin huomioida niin, että peruspalvelut vanhustenhuolto, päiväkodit ja koulut säilyisivät niissä, näin saadaan ns. puhdasta tuloa kunnalle pienillä kustannuksilla.

#meidänvihti

#vihdinkeskusta

#keskusta

#vihti

#kuntavaalit2021